Skip links

Afterwork PIMEC Joves Maresme – Barcelonès Nord: Comunica’t a través dels sentits

El proper dia 2 de març a les 18.30h, PIMEC Joves Maresme- Barcelonès Nord organitza una jornada afterwork adreçada a joves empresaris i empresàries del territori amb l’objectiu d’incrementar la seva xarxa de contactes professionals i de generar noves sinergies. En aquesta ocasió, comptarem amb Víctor Camon, CEO de Beautyzensations, que ens parlarà d’una nova forma de comunicar-te a través dels sentits. El contingut de l’activitat serà molt ampli; en primer lloc, descobriràs un dels secrets menys divulgats i més senzills d’aplicar per identificar el perfil del teu interlocutor i atreure’l amb la comunicació més persuasiva. Aprendràs com els grans comunicadors et persuadeixen amb el seu missatge. Quins gestos, paraules o moviments fan servir. Imagina el poder que tindries si sabessis quines paraules atrauran el teu interlocutor. Entendràs per què Apple és probablement la marca més reconeguda del món, tan sols pels seus anuncis. Finalment, coneixeràs una de les paraules més sobrevalorades de les empreses: “Valors”, i per què és tan important saber què és el que vols i com saber-ho. Un exercici que hauria de ser present en qualsevol etapa formativa o entrevista personal. Un pas imprescindible per tenir alineada la nostra vida amb el nostre entorn.

Aprofita la xarxa de PIMEC Joves, no dubtis a apuntar-t’hi! T’hi esperem!

Incriu-te fent clic aqui

PROGRAMA:

18.30 h Presentació i benvinguda
Joan Pera, president de PIMEC Joves Maresme – Barcelonès Nord

18.45 h Taller de comunicació a través dels sentits
Victor Camon, CEO Beautyzensations

19.45 h Cloenda i networking

LLOC: 

BCIN Centre Internacional de Negocis de Badalona
C/ Marcus Porcius, 1, – Polígon Les Guixeres
08915  – Badalona, Barcelona

 

PONENT 

Aquest programa és un recull d’experiències, coneixements i habilitats, i de la seva posada en pràctica. És la recopilació de totes aquelles estratègies que durant 15 anys Victor Camon ha acumulat de qualsevol situació viscuda en els més de 50 països que ha visitat.

Des del 2013 Victor Camon s’ha dedicat a agrupar tota la informació en una metodologia provada que li ha permès aconseguir no només la seva independència laboral, sinó la del seu temps i la dels seus diners. Finalment format com aCoach Internacional, els seus coneixements són pràctics i constitutius de les més de 300 reunions, esdeveniments i conferències en les quals ha participat amb empreses, directius i treballadors de més de 50 països. D’aquesta manera, ha pogut aprendre i descobrir que el coneixement no es troba únicament en el que hem après sinó en el que hem posat en pràctica i, sobretot, en allò comprovat.