Skip links

2a jornada sobre indústria 4.0

L’agència municipal de desenvolupament Reactivació Badalona SA, en col·laboració amb la Federació Empresarial de Badalona, organitza 4 webinars d’una hora de durada sobre les Tecnologies Facilitadores per a la Transformació Digital conjuntament amb Eurecat Academy.

Una indústria 4.0 és una indústria dotada de tecnologies que faciliten saber el que està passant en cadascun dels seus processos en temps real, connectats entre ells, permetent que totes aquestes dades es converteixin en informació de valor per millorar tant l’eficiència com la productivitat.

Les sessions plantejades permetran entendre totes les variables que condicionen aquesta nova forma de treballar, per tal que les persones, processos, tecnologies siguin capaços de fer evolucionar el funcionament actual cap a un concepte d’smart manufacturing.

Fer pensar en nous models de negoci fruit de l’aplicació de les noves tecnologies i en una nova forma de treballar les persones

Objectius específics

− Conèixer les tecnologies més rellevants en la indústria connectada, les característiques, usos, aplicacions i exemples reals de funcionament.

− Identificar bones pràctiques de la industria 4.0 per a la creació de nous models de negoci.

La relació dels webminars que es realitzaran son els següents:

 1. Realitat Virtual / Realitat Augmentada.
 2. Introducció general sobre Transformació digital 4.0.
 3. Big Data i Intel·ligència Artificial Aplicada 4.0.
 4. Ciberseguretat i tractament de dades.

El proper webminar serà “Introducció general sobre Transformació digital 4.0”

Introducció general sobre la transformació 4.0

Objectius generals:

Adquirir coneixements, posar en context i analitzar les tendències de la Transformació Digital, de cara a poder avaluar i aprofitar les oportunitats que es presenten en aquest àmbit.

Programa:

 • Transformació digital de la fabricació.
 • Tecnologies de fabricació i d’optimització de processos.
 • Organització de l‘ empresa digital: nous perfils i organigrames. Gestió del talent.

Data: 28/01/2021 de 10:00 a 10:30 hores.

Ponent: Domingo Espinar. Consultor Sènior en el departament de Consultoria Tecnològica d’Eurecat. Project Manager per el Project Management Institute. Máster per La Salle en Gestió IT amb especialitat en seguretat. Auditor de Seguretat por el OSSTM. Diplomat en Informàtica de Gestió. Més de 15 anys com a consultor i cap de projectes a Consultoria i industria. Coneixedor del món del Compliance vinculat a Sistemes d’informació en especialitat a la Indústria farmacèutica. Ha liderat diferents projectes d’innovació i canvi organitzatiu. Les seves activitats més destacades són:

 • Ha liderat projecte d’aplicació innovadora Smile 5D per disseny d’estètica dental utilitzada per odontolegs a nivell internacional.
 • Ha liderat el projecte de canvi organitzatiu del serveis de IT a diverses empreses.
 • Direcció de diversos projectes de IT relacionats amb ERPs, Business Inteligent, Sistemes de control, etc.
 • Ha desenvolupat el càrrec de sotsdirector del Màster de Seguretat impartit a la Salle durant els anys 2003 a 2010.

Inscripcions:

https://forms.gle/GVEFYvcsrjxXZE6CA

Ho organitza: BCIN, Ajuntament de Badalona  Amb la col·laboració de: FEBPIMEC i Diputació de Barcelona