Skip links

El President de la FEB visita l’empresa automobilística RS Group

El President de la Federació Empresarial de Badalona, Josep Maria Puente, ha visitat aquest dilluns, juntament amb l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, RS Grup, una escola badalonina dedicada a la formació de mecànics i tècnics dins del sector de les competicions automobilístiques. El President de la FEB ha recorregut les instal·lacions d’aquesta escola acompanyat també per la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran, pel gerent de RS Grup, Sergi Yborra. El centre és pioner a Espanya i un dels pocs que es dediquen a aquesta activitat.

La plantilla de professors d’aquest centre està formada per enginyers, tècnics i mecànics que treballen en el món de les competicions automobilístiques. El centre també està vinculat a diversos equips i empreses relacionats amb el sector, on els alumnes poden realitzar part de les seves pràctiques en un escenari real. A part dels cursos de formació de mecànica, l’escola ofereix un màster en enginyeria de competició. Cada any passen per les aules de RS Grup al voltant de 50 alumnes. Alguns dels seus estudiants estan treballant en escuderies de Fórmula 1.

El centre té un local a Badalona on s’imparteixen les classes teòriques, i un altre a Sant Adrià de Besòs, on s’efectuen les pràctiques. L’alcalde i els representants de l’escola han visitat totes dues instal·lacions.

Per altra banda, l’escola disposa d’un equip propi de competició, amb més de 30 anys d’història, que participa en diferents campionats d’automobilisme esportiu. També existeix un equip propi en la secció de karting.