Skip links

La FEB participa en la XVII Trobada d’Economia a S’Agaró

El president d’Honor de la Federació Empresarial de Badalona, Joaquim Padrós, ha estat l’únic representant badaloní a la XVII Trobada d’Economia a S’agaró, eguany titulada Sobirania Europea i Poder Financer.

El President de la Generalitat, Artur Mas; el Ministre d’Economia i Competitivitat, Luis de Guindos; el Director General del FROB, Antonio Carrascosa, i el President del Centre for Economic Policy Research, Guillermo de la Dehesa han participat a la trobada, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la localitat de la Costa Brava que li dóna nom.

També hi han assistit com a ponents: Tomás Valeriano Gómez, Diputat i anterior Ministre de Treball; Joan Hortalà, President de la Borsa de Barcelona; Josep Piqué, President de Vueling, i Lucas Carné, Director General de Privalia.

Les Trobades, organitzades per la Fundació Internacional Olof Palme, la Cambra de Comerç de Barcelona i el diari La Vanguardia i patrocinades per La Caixa i Deloitte, constitueixen un punt de trobada i discussió anual de l’economia al nostre país en el marc europeu i internacional. Enguany, les Trobades tenen especial interès en tant que han estat un punt important de trobada entre representants polítics d’alt nivell de Catalunya i Madrid.