Skip links

Les claus per aconseguir clients internacionals, l’esmorzar de la FEB

Gerard Compte, Operations Manager de Gulyver, va pronunciar aquest dimarts  una conferència per a tots els assistens que el van atendre al BCIN (Badalona Centre Internacional de negocis), on es va encarregar d’exposar: COM TROBAR CLIENTS INTERNACIONALS PER A EMPRESES FAMILIARS.

Va iniciar presentant la seva experiència en l’àmbit laboral, com poder trobar clients internacionals i va donar així, totes les claus per poder contactar amb empreses d’arreu del món. Va mostrar també, com estudiar la competència i com cercar empreses similars a la nostra.

Seguidament, va fer referència a totes les Xarxes Socials, però va deixar ben clar, que la Xarxa Social per excel·lència de les empreses i dels contactes és Linkedin. Va explicar les seves usabilitats i va ensenyar a tots els assistents a poder tenir un domini bàsic d’aquesta Xarxa, ja que encara no es “relativament desconeguda” perquè és nova.

Compte va donar totes les claus resumides en una hora perquè les empreses familiars arribin al gran èxit, tinguin sortida arreu del món i arribin al major públic possible.