Skip links

La FEB convoca als empresaris a participar a l’acte "Anem per Feina"

La Federació Empresarial de Badalona, adscrita a Foment del Treball convoca als empresaris de la comarca a l’acte Anem per Feina organitzat per Foment i Fepime. L’acte està programat pel proper 14 de febrer a la mateixa seu de Foment.

La voluntat és fer una declaració de compromís i responsabilitat amb la societat en un moment de greu crisi econòmica i incertesa dels ciutadans, Foment i Fepime plantegen aquest acte de mobilització empresarial des d’una perspectiva constructiva i “com exercici de responsa​bilitat per reconèixer l’aportació de la iniciativa privada al progrés i benestar assolit al llarg de les darreres dècades i per fer una oferta d’entesa entre els diferents actor socials a favor del futur del país”.

Programat inicialment per al mes d’octubre, l’acte Anem per feina es va ajornar per no interferir la convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya. La convocatòria, que té el suport de totes les associacions sectorials i territorials de Foment, pretén ser el punt de trobada de tots els empresaris i contribuir, amb les seves aportacions, a un nou model de treball empresarial amb els valors de l’ètica, el compromís i la cohesió social com a eixos essencials per afrontar l’actual crisi econòmica.

El president de la FEB, Josep Maria Puente, recorda que aquest no és un acte que no ha de tenir cap lectura política i que pretén “dignificar” als empresaris com els únics que poden treure del país de la crisi econòmica que estem immersos.