Skip links

CURSOS PROFESSIONALS DE RANG UNIVERSITARI SUBVENCIONATS PER A EMPRESES

Millori el currículum, les competències i habilitats dels seus treballadors o equip de treball oferint-los realitzar cursos especialitzats on-line totalment subvencionats!

Avantatges per a la seva empresa:

Formació d’alta qualitat sense despesa per l’empresa i sí molts beneficis:

  • Aprofitar millor les potencialitats dels seus treballadors (temps, energia i atenció), per ser més productius en el treball, millorar resultats i aprendre a conciliar la vida laboral i personal.
  • Fomentar l’autonomia i cert grau d’autodisciplina.
  • Introduir hàbits d’educació on-line: autonomia i relacions socials.

 

Certificats oficials de professionalitat subvencionats: 

  • L’alumne rebrà un certificat oficial de professionalitat que n’acredita la capacitació laboral a nivell nacional i europeu expedit pel Ministro de Empleo.
  • Els cursos es poden bonificar mitjançant les cotitzacions a la Seguridad Social, gestionant els crèdits disponibles a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo.

 

Mètode personalitzat i flexible:

  • Oferim una metodologia dinàmica, basada en materials d’estudi, activitats i tutories impartides per professors experts. Assistència personalitzada per part d’un Tutor avaluador propi.

 

Possibilitat d’escollir entre una gran oferta d’especialitats per fer sense horaris, amb dedicació i esforç a voluntat.

Troba el teu curs a www.institutdempresa-joanmaragall.com i posa’t en contacte amb nosaltres a cursos-ide@joanmaragall.com, al 933833657, o bé al carrer Guifré nº300, 08912, Badalona.