Skip links

Victor Betrán, soci de la FEB i propietari de l’empresa BG Media Comunicación en exclusiva a la revista Forbes

Victor Betrán ven idees, campanyes de comunicació, creativitats… però sempre sota el concepte de design made in Barcelona”.  Treballa dins i fora del país. De fet, ell presumeix que el pròxim mes de juny, l’agència de comunicació que dirigeix serà la primera empresa espanyola que estarà a Nasdaq de Nova York amb el Barcelona International Business Club.

També explica Betrán, com a gran emprenedor i amb experiència en el sector, que van estar encantats de compartir durant el 2009 la primera posició del podi amb Marc Gené a les 24 mítiques hores de Le Mans: “Hem sigut l’unica empresa espanyola que estava dins la granota de carreres”.

Betrán, molt endinsat en el món digital, diu que avui en dia, és molt difícil vendre perquè hi ha una gran varietat d’eines per arribar al consumidor final i complica trobar el canal idoni per cada client i cada producte. El que si és cert, assegura, que és més fàcil treure un producte al mercat que fa cinc anys. Especifica que Internet ha ampliat molt la manera de vendre el producte.