Skip links

Una delegació de la FEB visita la històrica indústria Francisco Botella

Una delegació de la Federació Empresarial de Badalona encapçalada pel Secretari General de la FEB, Joan Walter, i el també membre del comitè executiu de la FEB, Joan Famadas, ha visitat la històrica indústria Francisco Botella (IFB Ticket Systems) amb companyia de l’alcalde de Badalona, el sr. Xavier Garcia Albiol.

Fundada el 1950 per Francisco Botella com a taller de manipulació de paper per a la producció d’un producte pioner en el mercat: el rotllo de paper per a màquines sumadores i calculadores. Des de llavors fins a l’actualitat hem anat evolucionant incorporant les tecnologies més punteres del mercat i també desenvolupant noves línies de mercat, com ara elticketing o gestió de bitllets ’any 1990 i la nova línia de producte Ifb RFID en l’actualitat.

Principals línies de producte:

  • Tiquets per al control d’accessos en general: transport públic, pàrquing, autopistes, oci, entrades, etc.
  • Rotllos de paper per a TPV i d’altres, destinats a tot tipus de sectors (gran consum, publicitat, bancari, sanitari, loteries o industrials), adaptats o personalitzats a qualsevol requeriment tècnic i equip de mercat.
  • Productes amb tecnologia RFID, HF i UHF per a una nombrosa quantitat d’aplicacions

Actualment IFB Ticket Systems té unes instal·lacions de 5.700 metres quadrats amb una capacitat de producció anual de 8.000 tones de paper transformat.