Skip links

Taller per emprenedores joves i creatives- Creemprenent

El SIQ, del Departament d’Empresa i Ocupació realitzarà a l’IMPO els dies 27 i 30 d’octubre el seu taller Creemprenent. Emprenedores joves i creatives

L’IMPO acollirà els dies 27 i 30 d’octubre de 9:30 a 13:30 una de les sis edicions d’aquests tallers que s’impartiran al llarg de la geografia de Catalunya que organitza el SIQ. Serveis d’Igualtat i Qualitat en el Treball per a Empreses.

Aquesta formació està adreçada a dones joves que estan en procés d’engegar un projecte o bé ja l’han posat en marxa, i ajudar-les a descobrir de forma pràctica l’enorme potencial de les habilitats creatives per a un procés emprenedor: del sorgiment i la plasmació de la idea, a la cerca efectiva de finançament. La primera sessió proposa un pla d’entrenament concret perquè les assistents disposin d’eines per continuar practicant i posant en acció la seva creativitat. La segona presenta un ampli ventall de possibilitats alternatives de finançament, adients a cada projecte.

Aquesta primera sessió Entrenar la creativitat la impartirà Maria Batet experta en formació i assessora d’emprenedors. La segona que tractarà sobre finançament alternatiu serà conduit per Sandra Font cap de finançament internacional i alternatiu d’Acció.

SIQ: http://ow.ly/SdF8o

Formulari d’inscripció: http://ow.ly/SdFcw

Per més informació podeu contactar amb:

Unitat de Foment Empresarial (UFE)

Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació

C/Nova Cançó, 1

T. 93 460 52 00

sae@impo.cat