Skip links

Subvenció pels badalonins per la rehabilitació d’edificis d’us residencial o habitatges

Es tracta d’un pla que anirà dirigit, sobretot, a l’arranjament de façanes i elements estructurals, la instal·lació d’ascensors i l’adaptació per a persones amb problemes de mobilitat.

És un programa finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i que cobreix fins a un 50% en el cas dels edificis i fins a 4.000 euros en el cas de domicilis particulars. Els propietaris i les comunitats de veïns tindran temps fins a finals d’any per demanar aquests ajuts econòmics.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que es tracta d’un ajut econòmic que pot animar als ciutadans a realitzar als seus edificis o habitatges aquelles millores necessàries que potser tenien pendents de fer des de fa temps i o podien per qüestions econòmiques. Tot això, repercutirà directament en la qualitat de vida dels veïns de Badalona.

 

Aquesta ajuda es pot demanar fins el 31 de desembre del 2014. Per fer-ho podeu entrar a la pàgina web www.badalonarehabilita.cat o dirigir-se a L’oficina Local d’Habitatge. El telèfon 934 610 418.