Skip links

Primer Afterwork de Lladó Grup Consultors i Malamar Restaurant: un èxit.

Empresaris del Barcelonès Nord celebren el primer Malamar After Work a cop de gintònics i xerrades empresarials

L’esdeveniment organitzat pel despatx professional Lladó Grup Consultor i el Restaurant Malamar reuneix a més d’un centenar d’empresaris

El fenomen de l’after work desembarca a Badalona per la porta gran. Aquesta tendència anglosaxona a mig camí entre l’apperitivoitalià i la canya madrilenya després de la feina es trasllada per primera vegada al Barcelonès Nord de la mà del despatx professional més gran de la zona, Lladó Grup Consultor amb més de 60 professionals (entre advocats, economistes i gestors).
L’esdeveniment ideat per l’agència de màrqueting i comunicació Mediàtic ha volgut sumar sinergies amb altres models de xerrades i esmorzars empresarials que estan perdent pistonada per un model més innovador sense perjudici dels horaris de treball amb aquest after work patrocinat per Larios 12 i BBVA.

Un maridatge de gintònics amb la presentació d’un projecte d’emprenedoria de la comarca, gintonickit.com i un dels seus productes estrella, el Bragula’t, han estat el preàmbul de dues xerrades empresarials, la primera protagonitzada per un dels socis i responsable de l’àrea fiscal i tributària de Lladó Grup Consultor, Josep Cid i la coach i professora col·laboradora de Esade, experta en recursos humans, Mónica Utrera.

Els assistents també han degustat una selecció de tapes preparades a foc lent per la cuina marinera del restaurant de Malamar Wake Park però, sobretot, han intercanviat les seves targetes de visita, perseguint noves oportunitats de negoci.

L’after work atreu tant a empresaris joves com als més sènior

Es tracta del primer esdeveniment empresarial on s’ha vist a un perfil de nous emprenedors de la comarca amb altres empresaris de trajectòria a la zona. En les xerrades els uns i els altres han intervingut compartint les seves experiències i inquietuds amb els ponents.

La trobada també ha servit a Lladó Grup Consultor per presentar un projecte de “ciutat” destinat, precisament, per acollir nous emprenedors amb l’obertura del primer espai de coworking al centre de Badalona que estaria tutelat pels propis professionals del despatx. Encara que no es van donar detalls d’aquest nou projecte que es donarà a conèixer a mitjans de gener, Lladó ja va avançar la seva aposta estratègica per a la creació de nous negocis en el Barcelonès Nord.

L’esdeveniment que va durar aproximadament unes dues hores va acollir la flor i nata més business de tota la comarca amb empresaris de Badalona, Montgat i Tiana amb una representació de la Federació Empresarial de Badalona, membres de la cúpula local de Pimec, de la junta del Casino de Tiana, clubs esportius, agents socials i de diferents personalitats locals.

Després de la bona acollida de l’after work de Malamar i Lladó Grup Consultor ja s’ha programat una segona edició que es concretarà al llarg del mes de gener.