Skip links

Les eines per al bon lideratge de l’equip, primer esmorzar FEB

Sota el títol Gestió de la capacitat i habilitats directives en els moments actuals el reconegut especialista en la direcció i organització de directius i equips de treball, el badaloní Eduard Abelló, va mostrar als assistents del primer esmorzar de la FEB d’aquest curs les eines necessàries per un bon lideratge d’equip en uns moments com els actuals.

Amb diferents mapes conceptuals, Abelló va voler furgar en l’essència de la psicoestètica del conscient per presentar-nos els “sentiments com un carburant i la voluntat com una resistència d’un motor que ell va anomenar la intel·ligència”. Elements, claus, tots ells per tenir en compte en el moment de dirigir un equip, malgrat, qualsevol contratemps.

Fonamentacions com les de motivar i preveure tot dibuixant escenaris futurs, Abelló va aconsellar els assistents diferents estratègies per gestionar equips complets i cohesionats preparats per créixer o afrontar qualsevol adversitat.

Amb tot, també va destacar la necessitat d’una formació directiva continuada i la definició d’una jerarquia interna dins l’empresa com els fonaments tota bona organització.

L’esmorzar, presidit pel propi president de la FEB, Josep Maria Puente, va aplegar una nombrosa representació empresarial interessada en els nous reptes de redimensionament de les empreses.