Skip links

L’ajuntament de Badalona inicia tràmits perquè es pugui comprar al detall a les empreses situades a Montigalà i altres dues zones de al ciutat

En la reunió presidida per Josep Maria Puente, president de la FEB, Xavier Garcia Albiol, alcalde de Badalona, Rosa Bertran, regidora de promoció econòmica i Ferran Falcó líder de CiU Badalona s’han trobat amb tots els empresaris de Pronto Moda per explicar-los el que es vol dur a terme i que els empresaris ja reclamaven des de feia 15 anys.

El govern portarà al proper Ple ordinari l’aprovació inicial amb l’ampliació de la Trama Urbana Consolidada (TUC) de Badalona i la modificació del PGM per aplicar els usos de certes zones industrials al Gorg, Mora i Montigalà i donar-los ús comercial.

La modificació del PGM no obliga a la transformació de l’ús industrial sinó que determina l’admissió d’altres usos diferents. Per tant, situar-se dins dels límits de la Trama Urbana Consolidada és un pas imprescindible perquè els empresaris puguin vendre al detall també, i no només a l‘engròs.

L’alcalde ha explicat que tota la tramitació pot estar enllestida en sis mesos i ha especificat que l’ampliació dels usos dels sectors industrials del Gorg, Mora i Montigalà era necessària perquè permet la regeneració del teixit industrial d’aquests barris.