Skip links

La Generalitat es compromet a millorar la C-31 i el Carrer Sant Bru

Xavier Garcia Albiol i el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, es van reunir la setmana passada per tractar temes d’importància per Badalona. Font va informar a l’alcalde la intenció d’executar una part dels laterals de la C-31 abans del 2016. A diferència, l’alcalde va demanar rapidesa amb el carrer Sant Bru a causa de l’estat en què es troba, ja que diu que és perillós per als conductors . També van tractar el tema de l’hotel del Port, ja que volen que sigui una realitat en un futur.

En concret, la C-31 es tracta dels trams dels laterals de la banda de muntanya que estan compresos en l’Avinguda President Companys i Martí Pujol i entre Martí Pujol i Coll i Pujol, això tindria el cost de 3,5 milions d’euros. A diferència, la Generalitat no veu possible aquesta construcció a causa al seu elevat cost econòmic.

D’altra banda, es va parlar sobre el calendari dels tràmits que s’ha de realitzar per tal que els terrenys on l’Ajuntament vol ubicar el futur hotel del port deixin de ser zona de servei portuari.

Per acabar, es va preveure començar les obres d’asfalt al carrer de Sant Bru el segon semestre d’aquest any.

 L’alcalde es va mostrar content pels resultats de la reunió perquè són unes actuacions de gran importància per a la nostra ciutat.