Skip links

La fibra òptica arribarà als polígons de Badalona el 2015

La connexió de fibra òptica té previst arribar als polígons industrials de les Guixeres, Granland i Mintigalà abans que s’acabi el 2015.

L’ajuntament de Badalona i Adamo Telecom, un dels principals proveïdors de serveis han arribat a un acord pel qual les dues parts es comprometen a accelerar el procés d’instal·lació de fibra òptica. L’acte en el que es va firmar l’acord va comptar amb la presència de l’aldalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, la regidora de govern, Maritxu Hervás; i dels consellers delegats d’Adamo, Frederik Gillström i Xavier Viladegut.

Actualment els processos ja s’han iniciat. El desplegament al polígon industrial de Granland, ja ha començat la fase de canvi. El projecte que afecta al polígon de Les Guixeres i Montigalà començaran el proper mes d’abril.

Dins d’aquest acord signat, es preveuen unes condicions especials per a Pimes i microempreses, amb l’objectiu que totes les empreses tinguin accés a aquest servei. Gràcies a aquest nou servei les empreses podran disposar de serveis avançats en telecomunicacions, com ara Internet a velocitat ultraràpida, telefonia IP, videovigilància, streaming de vídeo o serveis al núvol.