Skip links

La FEB i Grandes Loterías signen un acord d’sponsorització

Grandes loterías, portal de loteries líder a nivell mundial ha arribat a un acord amb la Federació Empresarial de Badalona. Incorporant-se ara com a membre de la federació ofereix a tots els membres la possibilitat d’adquirir bitllets de loteries de tot el planeta. Des de la Euromillones a Europa a la Powerball als Estats Units a un preu bastant accessible!

A més, com un detall de la seva presentació en societat Grandes Loterías regalarà un bitllet gratis “d’USA Powerball” a tots els membres de la Federació.

Per descomptat ni cal esmentar que els beneficis de jugar loteries online tant com per seguretat com per comoditat són innegables.

Més encara garantit pel compromís, professionalitat i serietat que caracteritzen aquesta empresa vigent en el mercat per més de 15 anys. Esperem que aquest acord empresarial porti a tots els nostres membres a un gran benefici.

Principalment, tenint en compte que el premi actual de Powerball és de 284 milions de dòlars americans (equivalent a 207.779 milions d’euros).

Després de finalitzar el REGISTRE el bitllet d’USA Powerball serà acreditat automàticament al compte de l’usuari.

IMPORTANT: s’ha d’introduir al registrar-se el CODI DE REGISTRE: 8D51.

Molta sort!!