Skip links

La FEB celebra una assemblea de socis per fer balanç d’un 2012 "històric"

La Federació Empresarial de Badalona (FEB) ha celebrat aquest divendres l’assemblea anual dels socis a l’edifici del BCIN. A l’acte s’ha fet balanç de l’exercici anterior i s’han aprovat els comptes per aquest 2013. Durant l’assemblea, el president Josep Maria Puente, va aprofitar per valorar l’acord d’intencions amb PIMEC que comportarà un canvi en el model patronal a la ciutat de Badalona.

Any 2012, “relleu tranquil”

L’Any 2012 passarà a la història en el si de la FEB com un any en què hi va haver un relleu a la presidència. Joaquim Padrós deixava la presidència de la FEB a Josep Maria Puente, llavors Vicepresident. Puente es va presentar a les eleccions amb un ambiciós programa de defensa a l’empresariat i amb una “clara vocació” de dinamitzar l’economia local. Actualment, Padrós ostenta la presidència d’Honor d’aquesta organització.

L’any 2012 també va ser marcat per diverses activitats com la participació de la FEB en la primera Fira Immobiliària de Badalona o la primera Fira de l’Automòbil, la visita en algunes empreses badalonines o l’organització de trobades empresarials com les d’internacionalització d’empreses, la de seguretat en polígons de la ciutat amb els Mossos d’Esquadra o l’organització d’una jornada amb Apple que va mostrar als assistents com treure tot el rendiment tant als telèfons mòbils com a les tauletes.