Skip links

KIELET: SERVEIS DE TRADUCCIÓ ESPECIALITZADA I JURADA

Kielet ofereix serveis de traducció directa i inversa a múltiples idiomes. Compten amb una xarxa de col·laboradors arreu del món, natius de l’idioma final i amb la titulació i professionalitat necessàries per desenvolupar la seva activitat traductora. Abasten diverses àrees d’especialització: general, comercial, jurídica, tècnica, literària, científica, mèdica. Tradueixen des d’un manual d’instruccions fins a grans projectes multilingües, ofertes, catàlegs, obres literàries, articles de premsa, continguts de pàgines web, aplicacions informàtiques, material publicitari, manuals, documents tècnics i documentació corporativa, entre d’altres.

Per altra banda, Kielet també ofereix traduccions jurades de contractes, escriptures, actes, certificats, permisos de residència… Traduccions oficials que atorguen la mateixa validesa legal que un document original.

Tots els membres del seu equip de traductors jurats estan certificats pel Ministeri d’Afers Exteriors. El traductor jurat realitza una funció similar a la d’un notari donant fe pública sobre la veracitat i fidelitat del document.

Kielet ofereix total garantia de puntualitat en el lliurament de les traduccions, complint sempre els terminis acordats amb els clients. I a més, ara ofereixen un 10% de descompte en els serveis de traducció jurada i un 5% de descompte en qualsevol altre servei de traducció.

Consulta més informació al seu web: http://www.kielet.es/traducciones