Skip links

Jornada formativa: Mons Virtuals, realitat augmentada i gamificació aplicada a l’empresa

El proper 16 de desembre tindrà lloc la jornada formativa realitzada per  La Fundació ICEX, que té com a objectiu promoure  la docència i la investigació de la comunicació experiencial en tots els seus àmbits.

En aquest cas, el programa basarà els seus temes entorn la comunicació experiencial i la seva incorporació en tecnologies, com són la realitat augmentada, la gamificació i la realitat virtual. Aquestes tendències són clau en la creació de sensacions i emocions en els consumidors per captar-los i fidelitzar-los, pel que es tracta d’una eina amb molta projecció alhora de crear negocis i llocs de treball.

Aquestes tecnologies, amb gran potencial de negoci, es converteixen en un must pels empresaris que volen connectar més amb els seus consumidors, pel que és interessant incorporant-les i conèixer el valor que tenen dins els seus negocis.

La jornada serà de 8.30 a 9.30, i tindrà com a ponent a Xavi Salla, Doctor en Comunicació, professor a la Universitat Autònoma de Barcelona y Director de la Fundació ICEX .