Skip links

Esport i unió amb la Gasol Foundation i el Casal dels Infants

Aquest dimecres passat, va tenir lloc la presentació de L’Esport Suma, un programa pilot que durà a terme la Gasol Foundation i el Casal d’Infants que, durant els dos propers anys, es desenvoluparan activitats amb els nens, nenes, joves i famílies en risc d’exclusió social als barris de Badalona Sud.

El programa destaca pels grans valors que li donen: la lluita contra el sedentarisme que involucrarà als infants i a les seves famílies juntament amb l’esport que es tracta d’un element motivador que ajuda a tirar endavant i a ensenyar que quan caus, t’has de tornar a aixecar.

Pau Gasol, jugador dels Chicago Bulls va destacar: “Som conscients de què l’activitat física, els hàbits saludables i l’esport són part important del desenvolupament personal i social dels nens i joves “.

Són 180 infants i joves i 120 famílies les que es beneficiaran d’aquest nou programa: l’Esport Suma. Els pilots per un programa que esperem que duri molts anys i que ajudi a totes les famílies, joves i nens que més ho necessiten.