Skip links

El BCIN ha acollit una jornada sobre l’emprenedoria en els sectors creatius

El Badalona Centre Internacional de Negocis ha estat l’escenari de la celebració de la jornada Emprendre en els Sectors Creatius, en què empreses de referència del món cultural i creatiu han explicat les seves experiències i han participat en en una taula rodona. La jornada s’inscriu en el programa XarxaNord subvencionat per la Diputació de Barcelona i en el qual hi participa l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació de l’Ajuntament de Badalona. També formen part del programa els ajuntaments de Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs i el Consell Comarcal del Barcelonès.

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Bertran, i la regidora de Promoció Econonòmica de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Filo Cañete han obert la jornada.

La primera part de l’acte ha consistit en oferir informació de recursos per a les empreses d’aquests sectors i s’ha explicat quines són les ajudes existents i també s’ha parlat d’experiències com el crowdfunding o els canals de venda a la xarxa.

En la segona part hi hagut una taula rodona amb la participació d’empreses reconegudes del sector que han explicat les seves experiències.

La jornada ha estat oberta a totes les empreses de l’àmbit així com a estudiants d’aquestes matèries que han volgut conèixer de primera mà la situació en el nostre territori.