Skip links

El Badiu Jove comença “Treballar a l’hivern”

L’objectiu d’aquest projecte és molt clar: facilitar als joves l’accés al món laboral durant els mesos d’hivern. Consisteix en un conjunt de xerrades i de tallers que facilitaran als joves aquest accés durant els mesos de fred, ja que és quan es produeix un augment de llocs de treball.

Aquest tallers comptaran amb diferents empreses que exposaran des de diferents vessants les opcions o requisits que necessiten els joves per aconseguir treball. Entre elles es destaquen Ikea, Leroy Merlin i Evident Events.

Aquesta campanya complementa i reforça la feina que ja s’està duent a terme des de Badiu Jove durant tot l’any a través de la Borsa de feina, que es poden inscriure’s tots aquells que no tinguin fins a 35 anys.

El regidor de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, ha afirmat que “aquesta campanya demostra que per al govern municipal és una prioritat facilitar l’accés dels joves a un lloc de treball, que en molts casos serà la seva primera feina”.

La programació de la campanya ‘Treballar a l’hivern’ inclou:

 

Dimecres 8 d’octubre

Xerrada: Com treballar a Ikea?

A càrrec d’Isabel Garrido, àrea de Recursos Humans d’Ikea

De 18 a 19.30 hores

Dimecres 15 d’octubre

Xerrada: La campanya de Nadal; coneix com és treballar de Pare Noel

A càrrec d’Anna Ventura, directora creativa d’Evident Events

De 18 a 10.30 hores

Dijous 16 d’octubre

Taller: Tècniques bàsiques d’animació per fer de Pare Noel

A càrrec de Jaume Ortanobes, actor i professor

De 16 a 20 hores

Divendres 17 d’octubre

Xerrada: Treballar al sector del lleure per Nadal

A càrrec de Conxi Solà, directora de l’Escola de Formació de l’ACELLEC (Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura)

De 18 a 20 hores

Per assistir a les xerrades i participar en el taller cap inscriure’s prèviament al Badiu Jove, trucant al telèfon 93 483 29 34 o a través del web badiujove@badalona.cat. Totes les activitats tindran lloc a la seu del nou Badiu Jove, carrer d’Ausiàs Marc, 61.