Skip links

El director general d’Indústria defensa en un esmorzar de la FEB l’aposta del Govern per reindustrialitzar Catalunya

Antoni Ma. Grau creu que recuperant el teixit industrial perdut s’encararà la recuperació amb “millors perspectives” 

El director general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Antoni Ma. Grau, ha estat el ponent de l’Esmorzar de la Federació Empresarial de Badalona del mes de març. Grau ha explicat en un dels salons del Badalona Centre Internacional de Negocis l’estratègia del seu departament per complir amb els estàndards de l’Europa 2020 i subratllant, sobretot, l’alta competitivitat de Catalunya i el seu lideratge en exportacions arreu de l’Estat Espanyol, batent rècords absoluts.

Grau ha defensat la necessitat de tornar a apostar pel sector industrial com a garant d’una millora qualitat democràtica, com a motor generador de sinergies i treball en equip i com a matriu d’innovació però, sobretot, com a el més gran generador de llocs de treball.

El director General d’Indústria també ha volgut explicar a l’auditori la política del Govern en matèria de desenvolupament de nous clústers industrials, ja que “ens permeten ser competitius en un país en què tot són autònoms i petites i mitjanes empreses”.

Amb tot també ha destacat la necessitat de crear nous mecanismes que permetin a les empreses agilitzar tota la càrrega burocràtica i, sobretot, crear nous mecanismes que garanteixin una permanent innovació a les empreses del nostre país que els permeti ser cada vegada més competitives.

L’esmorzar ha estat presidit pel propi president de la FEB, Josep Ma. Puente i com a convidat d’honor a Ferran Falcó, president del Grup Municipal de Convergència i Unió.

Per descarregar-se el contingut de la presentació fer clic aquí.