Skip links

Conclusions del Primer Congrés de Futbol

El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) va acollir durant dos dies del Primer Congrés de Fútbol i Màrqueting esportiu. Jonathan Mellado, soci fundador de l’empresa FBS (Football Business Solutions), qui va dur a terme aquest congrés explica com ha anat.

Com ha anat el primer congrès a Badalona?

Ja s’ha acabat la primera edició i la veritat es que en termes generals molt bé. L’organització, els ponents, els col·laboradors, assistents… estem realment contents.

La ciutat ha acollit bé aquest esdeveniment?

La ciutat molt bé. Nosaltres (FBS) teníem molt clar que volíem que fos aquí, a la nostra ciutat, on va néixer la idea de crear la nostra pròpia empresa gràcies a C.F.Bufala i fer-lo al BCIN. Ja que és on té la seu la nostra empresa també.

Quin nivell de participació ha tingut?

La participació ha estat bona, tot i que esperàvem una miqueta més, però hi ha hagut complicacions d’última hora. Tot i així, estem molt contents.

Amb què es queda d’aquests dies?

La veritat es que és complicat quedar-me o destacar algun moment. Els ponents eren d’una qualitat extraordinària. Recordem, que eren 13 al dia i tots els assistents van estar molt involucrats a les ponències. El lloc, és un lloc privilegiat, igual que els responsables del BCIN amb el menjar o el cofeebreak excel·lents. S’ha fet tot el possible per estar a l’altura i ha sigut extraordinària. Pero si haig de destacar alguna cosa, seria l’organització de l’empresa FBS que es jove i tenim poc menys d’un any. Encara que, al mercat som pioners en això i és el primer event que organitzem, tot i que davant les adversitats que han anat sorgint hem intentat estar a l’alçada.

David i Javier que són els altres socis, juntament amb mi que sóc soci fundador formem un equip incansable, insaciable i, a més, professionals amb un grau d’humanitat increïble, juntament amb en Quique, la Sonia i l’ Ainoha han estat a l’altura en quan al tracte amb la gent i en l’organització. Hem aconseguit que sigui un congrés diferent.

I aquest congrés, preveu repetir-se?

La nostra idea és que si… però amb l’empresa ara ens toca analitzar i valorar, ja que hi haurà molts factors importants perquè es dugui a terme el segon congrés i que sigui en aquesta ciutat.

I què és el que pensa que s’ha de millorar?

Pensem que les dates no han estat del tot aconseguides. És complicat fer-ho el primer dia laborable després de Setmana Santa, a més, s’ha ajuntat amb la Diada de Sant Jordi i pels mitjans, col·laboradors… s’ha fet complicat.

Moltes gràcies i llarg futur a aquests esdeveniments.