Skip links

IV FIRA DE L’AUTOMÒBIL DE BADALONA – CIUTAT DEL MOTOR

14 concessionaris d’automòbils ubicats al Polígon de les Guixeres de Badalona celebraran aquest proper cap de setmana la 4a Fira de l’Automòbil de Badalona. Des del divendres 12 i fins al diumenge 14 tot un seguit d’activitats se succeiran al Polígon de Les Guixeres de Badalona. La nova Ciutat del Motor.

La voluntat és dinamitzar aquest sector empresarial de la ciutat mitjançant un programa d’accions que referencií La Ciutat del Motor com a parc automobilístic de venda i reparació de vehicles del Barcelonès Nord i el Baix Maresme.

L’acció més destacada de l’esdeveniment és el trasllat per primera vegada de la Fira de l’Automòbil, fins ara celebrada a la Rambla de la ciutat, fins al propi polígon mitjançant un programa d’activitats per a famílies durant tot el cap de setmana entre les quals hi podrem trobar un circuit de mini quads, inflables, food trucks i dinamització al damunt d’un escenari per part de Flaix FM. Tot i així, al centre de Badalona hi haurà una exposició de 14 vehicles i dos trenets turístics que de forma totalment gratuïta traslladaran a tothom qui hi vulgui des del centre de la ciutat fins al Polígon de Les Guixeres.

Els concessionaris també pretenen guanyar visibilitat incorporant, gràcies a un acord amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Badalona i Via Pública diferents senyals vials que posicionaran la zona de referència automobilística de la ciutat. I, a més, continuaran treballant per millorar tots els accessos a aquesta zona de la ciutat.

La Ciutat del Motor també té vida pròpia a la xarxa mitjançant la gestió i dinamització de continguts que donen consells sobre la compra i venda de vehicles, sobre conducció eficaç i sobre viatges per realitzar per carretera.

També està previst que durant l’any es realitzin activitats des de presentació de vehicles fins a ponències del sector de l’automòbil.

Els concessionaris que s’han unit per celebrar la 4a Fira de l’Automòbil de Badalona la Ciutat del Motor Badalona – Les Guixeres són:

Ford- Covesa Vehiculos, SL, Opel – Mastergas, S.A., Skoda – Mogadealer, SL,

Toyota – Mastertrac, S.A., Volkswagen – Mogauto, S.A., Mercedes Benz – MB

Motors, S.A., Hyundai – Motorprim, SL, Peugeot – Auto Almogàvers de Plana

Motor, SL, Seat – Lesseps Motor, SL, Kia – Automòbils AR Motor, SL., Audi –

Motorsol Import, SL Citroën – automoció Badalona CRC SL., Auser (Betauto), concessionari i taller oficial de Renault i Dacia, i Nissan Romauto.

Optimisme entre el sector

Les vendes de cotxes nous a Catalunya van augmentar un 29,49% a Catalunya entre el gener i el març respecte el mateix període de l’any passat, el que representa 37.727 unitats, segons va informar en el mes d’abril la patronal del sector formada per Anfac, Faconauto i Ganvam.

A l’Estat el creixement es va situar en el 32,2%. A més, segons la patronal del sector, a l’Estat el març va ser el primer mes en més de quatre anys i mig en què es van superar les 100.000 matriculacions.

Pel que fa el mes de març, la venda de cotxes nous va augmentar un 35,2% a Catalunya, fins als 14.763, i van suposar el 13,1% del total de l’Estat, on l’increment va ser del 40,5% (112.299 unitats).

 

RECORDATORI:

4a Fira de l’Automòbil de Badalona – Ciutat del Motor

Dies: Divendres 12 – Dissabte 13 i Diumenge 14 de juny.

Hora: Divendres: Centre de Badalona a partir de les 16:00. Dissabte i diumenge: a partir de les 11:00.

Lloc: Badalona Centre i Polígon de Les Guixeres

 

Web CIUTAT DEL MOTOR

Facebook CIUTAT DEL MOTOR